Välkommen till en riktig grekisk restaurang.

Riktiga grekiska rätter från Grekland för dig att känna som om du vore att du är i Grekland.

Vi använder endast färska råvaror till våra rätter.
God och välgrillad grekisk mat i familjär miljö – och till schyssta priser. Rhodos Grekiska Kolgrillen i Sundbyberg är ett ställe för hela familjen.

Här har alla råd att äta kolgrillat
God och vällagad grekisk mat i familjär miljö – och till schyssta priser. Rhodos Grekiska Kolgrillen i Sundbyberg är ett ställe för hela familjen.
 
Rhodos Grekiska Kolgrillen drivs av bröderna Metin och Aziz Erdnic, som vill att restaurangen ska vara ett ställe dit gästerna kan tamed hela familjen för en god måltid utan att det känns för dyrt. Själva har de familjen alltid närvarande och Metin egna barn hoppar ibland in på helgerna och hjälper till att ta beställningar och serverar. 

– Vårt mål är att alla ska kunna äta hos oss, vi håller hög kvalitet trots att våra priser är lägre priser än de flesta andra restauranger,säger Metin.

Här serveras grekiska rätter både på lunchen och à la carte. Självklart finns det även möjlighet att ta med sig maten. För den som vill att även drycken ska följa det grekiska temat serveras grekiskt vin och öl. 

– Vi har byggt upp vår kundkrets i tio år och har i dag väldigt många stamkunder. När de kommer hit vet de vad det får, säger han.

Ta gärna en titt på vår meny och välj den mat som passar dig.

Hjärtligt välkomna önskar personalen!